woensdag 13 januari 2016

Internationale glas- en keramiekmarkt - Zondag 29.05.2016

Met genoegen melden wij de organisatie van de derde editie van de Internationale Glas- en Keramiekmarkt 2016 dewelke zal doorgaan op zondag 29 mei e.k.
De prachtige lokatie in en rondom het Gemeenschapscentrum Den Breughel, Wespelaarsesteenweg 85, B 3150 Haacht (Vlaams Brabant) - België staat andermaal garant voor een prachtige en gemoedelijke sfeer.
Kunstenaars uit de hele wereld worden opnieuw uitgenodigd aan dit international evenement deel te nemen,een unieke gelegenheid uw werk te presenteren (en te verkopen).
Dit evenement wordt ondersteund door een geïntegreerde pers en media campagne met focus op het aantrekken van zowel binnen- als buitenlandse interesse en deelname.
Zoals voorheen bestaat de mogelijkheid een stand te huren binnen het Gemeenschapscentrum (aantal beperkt) of in het prachtige omliggende park.
Wenst U opnieuw deel te nemen of wenst U voor een eerste maal kennis te maken met dit voor het kunstambacht belangrijk event aarzel dan niet zo snel mogelijk in te schrijven.
Méér info en inschrijvingsformulier treft U aan op onze site onder http://www.artksp.be/igcm2016.html  of volg de rechtstreekse link : https://docs.google.com/…/1KqTJ1hrJyrPB1YSzPkDsES…/viewform…
Indien U demonstraties wenst te geven verzoeken wij U dit duidelijk te melden.
uidelijk te vermelden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten